Myynnissä on aku-hierontasormuksiä 2,50€

Hierontasormus Hopea tai 18K Kultaus 2,50€

Akupunktiosormus

Hierontasormus on hyvä apuväline itse hierontaan. Se sopii sormien ja varpaiden hierontaan. Laukaisee stressiä, kipuja ja lihasjännitystiloja.
Käyttö: Laita hierontasormus sormeen ja rullaa sitä ylös alas hitaasti. Käy läpi jokainen sormi näin löydät kipeitä kohtia ja voit keskittyä niiden alueiden hierontaan.
Hierontaa voi tehdä 1-2 kertaa joka päivä 5-10 minuuttia. Älä käytä hierontasormusta vaurioituneella iholla tai erittäin herkällä iholla. Lopeta käyttö jos saat kielteisiä vaikutuksia, kun käytät hierontasormusta tai sen jälkeen. Emme suosittele käyttämään 2 tai useampaa hierontasormusta samaan aikaan. Huomioi, että pitkät ihokarvat voivat takertua sormukseen. Voit myös käyttää hierontasormusta varpaiden hierontaan tai antaa jonkun tehdä hierontaa sinulle.

Sormusta ei saa jättää sormeen ilman liikuttamista.

Peukalo: Päänalue, Vatsa, ruoansulatus. Auttaa hyväksymään asioita ja helpottaa huolia. Elementti: maa Väri: keltainen Maku: makea
Etusormi:Pelko, anemia, shokki. Auttaa ongelmissa. Antaa joustavuutta. Elementti: vesi Väri: sininen Maku: suolainen
Keskisormi: Maksa, Veri, poistaa myrkkyjä. Tasapainottaa tunteita. Elementti: Puu Väri: Vihreä Maku: Hapan
Nimetön: Keuhkot Immuunijärjestelmä. Tasapainottaa elämän rytmiä. Auttaa päästämään irti. Elementti: Ilma Väri: Valkoinen Maku: Kirpeä
Pikkusormi: Luusto, Sydän, Vahvistaa intuitiota. Elementti: Tuli Väri: Punainen Maku: Karvas

Materiaali: korumetalli, 18K kultauksella

Kommentit

Suositut tekstit