DENAS TERAPIA

DENS – terapian taustaa:


Kiinalainen akupistehoito  
Japanilainen shiatsu
Korealainen su-jok
Eurooppalaiset tutkimukset sähkön vaikutuksesta hermoratoihin (Italialainen lääkäri L.Galvani jo 1700-luvulla)

Dens - terapiassa nämä tiedot yhdistyvät.

Denas laite stimuloi ihoa äärettömän lyhyillä, erittäin pienitehoisilla sähköimpulsseilla. Impulssit ovat samankaltaisia kuin kehon omat hermoimpulssit.

Denas – laitteen sähkölähteenä toimii 9 V paristo. Sähkö ei tunkeudu ihon pintaa syvemmälle, vaan impulssit aktivoivat ihossa olevat hermoratojen reseptorit. Reseptoreiden luonnolliset viestit keskushermostolle aktivoi asianomaisten elinten toimintaa. Tällä kehon omien puolustus- mekanismien aktivoinnilla saadaan aikaan hellävarainen, luonnollinen tasapaino.

Lääkkeetön hoito avaruuslennoille 1976

Tohtori Karsovin johtama tiedemiesjoukko ratkaisi avaruuslentojen aikaisen kosmonauttien sairaudenhoidon SCENAR-laitteella. Farmaseut-tiset tuotteet olivat epäkäytännöllisiä, koska jokaiselle sairaudelle tarvittaisiin erilainen valmiste. Lisäksi suljettu vesijärjestelmä ei pystynyt puhdistamaan lääkejäämiä ja näin ollen ne joutuisivat veden kautta myös terveiden kosmonauttien käyttöön.

Järjestelmä patentoitiin 1987 ja DENAS tuo nyt apua suuren yleisön käyttöön.

Laitteiden ja niihin kytkettävien liitännäis-laitteiden valmistuksessa noudatetaan ISO 2001:200 ja ISO 13488:2001 laatustandardeja. Laite on eurooppalaista käyttöä varten sertifioitu Saksassa. Venäjällä laitteet ovat myös sairaala- ja klinikkakäytössä.

DENS-terapia perustuu luonnonmukaiseen ihon resoptoreiden stimulointiin. Sen lähisukulaisia ovat japanilainen shiatsu, kiinalainen akuhieronta sekä korealainen sujok, joista saatu vuosituhansien osaaminen on yhdistetty nykyaikaisen länsimaisen lääketieteen ja fysiologian synnyttämään tietämykseen.

DENS-terapian perustana oleva hoitomuoto ja teknologia otettiin käyttöön miehitetyillä avaruuslennoilla Neuvostoliitossa noin 30 vuotta sitten. Tavoitteena oli avaruusaluksen miehistön lääkkeetön hoito pitkien avaruuslentojen aikana. Hoidon piti tehota myös mahdollisimman moniin eri tyyppisiin terveysongelmiin. Valtavan tieteellisen työn tuloksena nämä tavoitteet saavutettiin.

DENS-terapia; helpotusta moniin ongelmiin


DENAS-laitteella stimuloidaan ihon pintaa erittäin heikoilla sähköimpulsseilla, jotka eivät tunkeudu pintaa syvemmälle. Ne aktivoivat ihon pinnassa olevat reseptorit, jotka lähettävät luonnolliset viestinsä aktivoimaan kehon omat puolustusmekanismit torjumaan sairautta tai hoitamaan vammaa. Menetelmä on hellävarainen ja luonnonmukainen.

Mihin vaivoihin hoito auttaa?


DENS-terapia tehoaa mm. selkäkivut, reumaattiset kivut, kolmoishermosärky, allergiset ihottumat ja psoriasis, migreeni, astma, mahan ja pohjukaissuolen ongelmat, kuulohermon
kuolentumisessa johtuva huonokuuloisuus, korvien "soiminen" eli tinnitus, korvasärky, kurkunpääntulehdus, keuhkoputkentulehdus, "nokkoskuume"-ihottuma, ripuli
ja ummetus, silmäsairaudet, selluliitti-ongelman hoitaminen, kaljuuntuminen, nivelrikko, niveltulehdus, haavat sekä erilliset vammat.

DENS-terapian ideana on, että ihmisen immuuni-, hormoni- ja autonominen hermosto sekä verenkiertojärjestelmä saatetaan tasapainoon.

LUE LISÄÄ

DENAS-LAITTEEN OPASTUS
*laitteen käytön opastus ja hoitonäyte 30 €

DENAS-LAITE VUOKRAUS 20 € / viikko

Universaaliset, keskusvyöhykehoidot:

Selän kolme polkua
40,00 €

60 min. hoito kertahoitona

Hoidossa käsitellään selkä kaularangasta häntäluuhun Diadens – laitteella. Laite tunnistaa oirealueet, joiden hoitoon palataan testivaiheen jälkeen täsmähoidolla.

Kasvojen kuusi pistettä 30,00 €

30 min. hoito

Hoidossa käsitellään kasvojen alueelta kuusi pistettä, Alueelta, jossa kolmoishermon haarat tulevat pintaan.

Hoito kohentaa yleiskuntoa ja pitää lisäksi kasvot nuorekkaina.

Dens, hoito laseilla 30,00 €

30 min. hoito

Sarjahoitona 270,00 €

10 kerran sarja 2 viikon aikana


Pitkäaikaisten oireiden hoitoihin voidaan lisätä oireen mukainen tehohoito yleishoidon lisäksi.

Oireen luonne määrää hoitoajan, jolloin hinta määrittyy käytetyn ajan mukaan.


Kipuhoidot, tehoste 15,00 €

Annetaan yleensä perushoidon yhteydessä pitkäaikaiselle kipualueelle.

Kommentit

Suositut tekstit