AQVA DETOX JÄLKAKYLPY

AQUA DETOX-hoito on turvallinen, tehokas ja miellyttävä tapa puhdistaa ja palauttaa elimistösi energiakenttien ja solujen tasapaino.
Oletko stressaantunut, onko kehosi epätasapainossa?
Nykyaikainen elämä - stressi ja huonot ruokailutottumukset- edesauttavat myrkkyjen pääsyä elimistöösi aiheuttaen luonnollisen solujen energia tasapainon järkkymistä. Solujen luonnollinen toiminta on imeä ravintoa ja poistaa jäteaineita. Epätasapaino voi estää solujen toiminnan. 

Miten Aqua Detox toimii?

Aqua Detox laite tuottaa taajuuden joka resonoi hellästi elimistösi läpi ja stimuloi kaikkia soluja.
Tällä on tasapainottava vaikutus soluenergiaan mahdollistaen täten solujen tehokkaan toiminnan ja kaikkien mahdollisten kerääntyneiden toksiinien vapauttamisen. Käsittely kiihdyttää kehon normaalia puhdistusprosessia, jolloin keho osallistuu prosessiin vähemmän. Tämän voi havaita vähemmästä hikoilusta (joka säätelee kehon lämpötilaa, hajottaa luonnollisella tavalla ei-toivottuja ja hyödyttömiä kuona-aineita). AQUA DETOX- käsittely keventää tärkeiden elinten toimintaa, jotka osallistuvat kehon puhdistusprosessiin, kuten munuaiset ja maksa.

AQUA DETOX-käsittely soveltuu siten;

- kehon vahvistettuun puhdistusprosessiin
- keventämään puhdistusprosessiin osallistuvien elinten toimintaa
- vähentämään hikoilua
- energian lisäykseen kehon soluissa
- aktivoimaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa

Aqua Detox laitteen kehitys

1930 luvulla Tri. Royal R. Rife suoritti tutkimuksia ja kehitti laitteen, joka mahdollisti sen, että keho itse palautti tasapainonsa. Hänen tutkimuksensa ja tämä varhainen laite ovat johtaneet tänä päivänä käytössä olevaan myrkyn poiston kehosta ja lopulta oman laitteemme, nimeltä Aqua Detox, kehittämiseen.

Kuinka monta hoitokertaa minun pitäisi ottaa?

Suositellaan että asiakkaat, aluksi, saavat vähintään kuusi hoitoa kuukauden aikana. Tämä saa aikaan hyvän alustavan toksiinien poistumisen kehosta. Sen jälkeen hoitokertoja suositellaan kerran kuukaudessa.
Hoitoaika aikuiset 30 min, lapset 15 min, ja pikkulapset 10 min
Käsittelyn jälkeen ohimenevä väsymys on luonnollista seurausta kehon energioiden jakautumisesta uudelleen.
Laite muodostaa veteen kehon biosähköistä varausta vastaavan sähköenergiakentän. Tutkimukset osoittavat että veteen erittyy runsaasti nitraatteja, ammoniakkia, fosfaatteja, metalleja jne. kummankin jalan kautta puolen tunnin hoidon aikana.


Erilaisissa sairaustiloissa Aqua Detox- hoito toimii erinomaisena tukihoitona. Tällöin kehon puhdistuttua pääsee paranemisprosessi paremmin käyntiin. Esim. Keski-Euroopassa tätä hoitoa annetaan useilla syöpäklinikoilla. Kehon vapautumisen sitä kuormittavista stressitekijöistä huomaa ensimmäiseksi kohonneesta energiatasosta.
Aqua Detox -hoito voidaan ottaa jonkin muun terapeuttisen hoidon yhdeydessä vahvistamaan tämän tehoa, tai sitä voidaan käyttää ennaltaehkäisevänä menetelmänä ylläpitämään terveyttä ja hyvinvointia.

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

Aqua Detox-hoidot annetaan yleensä jalkojen kautta, koska tämä on sekä miellyttävää, että tehokasta. Ihmisen kummassakin jalassa on yli 2000 huokosta, joiden kautta toksiinit voidaan poistaa hyvin tehokkaasti. Jalkoja pidetään lämpimässä vedessä, johon on lisätty merisuolaa veden johtokyvyn lisäämiseksi. Kytkettäessä laite päälle muodostuu veteen elektrolyysi. Aqua Detox jalkakylpy käyttää veden elektrolyysiä vapauttaakseen negatiivisia ioneja veteen. Negatiiviset ionit imeytyvät kehoon osmoosin kautta ja täten kehon kudokset ja veren punasolut saavat uutta energiaa ja happea. Laitteen tuottama taajuus resonoi hellästi elimistön läpi stimuloiden kaikkia soluja. Tällä on tasapainottava vaikutus soluenergiaan mahdollistaen täten solujen tehokkaan toiminnan ja kerääntyneiden kuona-aineiden ja toksiinien vapauttamisen.
Keho vastaa hoitoon tehostamalla toksiinien eritystä maksan ja munuaisten kautta. Elimet saavat hoidon kautta apua suorittamaan toimintaansa. Hoidon aikana pieni osa toksiineista vapautuu veteen ja eritys jatkuu kun keho puhdistaa itseään luonnollisin keinoin. Hoidon vaikutus jatkuu tavallisesti jopa 48 tuntia hoidon jälkeen. Eritystä tapahtuu eniten virtsan, mutta myös ihon ja suoliston kautta. Veden väri muuttuu siitä huolimatta pidetäänkö jalkoja vedessä, värimuutos on elektrolyysin aikaansaama. Väri voi vaihdella henkilöstä toiseen ja myös hoitokertojen välillä.

Mitkä ovat Aqua Detox-hoidon hyödyt?

Aqua Detox-hoidoista on paljon hyötyjä ja monet ovat saaneet merkittävää helpotusta eri sairauksien oireisiin. Aqua Detox-hoito on jokaiselle yksillöllistä, koska samantapaiset oireet voivat johtua hyvin erilaisista syistä. Aqua Detox ei itsessään paranna mitään sairauksia, vaan kehon toiminnassa mainitut muutokset vaikuttavat välillisesti mitä erilaisimpien vaivojen oireisiin. Joskus voi tuntea väsymystä tai muuta epäsuotuisaa hoidon jälkeen. Tätä ilmenee elimistön käyttäessä energiaa itsensä parantamiseen paranemis– ja puhdistusvaiheen käynnistyttyä. Hoitokertojen tiheyttä tulisi vähentää, niin kauan kuin näitä reaktioita esiintyy. Useimmiten olo on hoidon jälkeen huomattavasti pirteämpi, kevyempi ja elinvoimaisempi. Monet kivut saattavat hellittää, kuten turvotus nivelissä, fibromyalgia ja säryt. Ihottumat saattavat helpottua. Terveellinen ruokavalio ja ulkoilu edistävät hoidon vaikutuksia. Eri elinten energiatasot kohoavat ja tasapainottuvat, ääreisverenkierto tehostuu ja veren hapenottokyky paranee, kun verestä poistuu epäpuhtauksia. Aqua Detox-hoito tukee munuaisten toimintaa ja lisää eritystä. Hoitoveteen erittyy mm. ammoniakkia ja nitraatteja, fosfaatteja ja metalleja. Hoito elvyttää kehon kaikkien solujen toimintaa, myös veren punasolujen toiminta elpyy.
Aqua Detox -hoito stimuloi ainoastaan elimistön luonnollista erittämistä, eli tukee elimistöön kerääntyneiden myrkkyjen ja muiden epäpuhtauksien poistumista eikä vaikuta vitamiinien, mineraalien, ravintoaineiden tai lääkkeiden vaikutukseen. Tästä syystä Aqua Detox-hoito on suositeltavaa myös lääkekuurien tai jatkuvan lääkityksen aikana.
Hoidon aikana ja sen jälkeen jalkojen lämpötilan on todettu kohonneen, osoittaen että verenkierto on parantunut. Aqua Detox-hoitoja voidaan käyttää yhdessä erilaisten terapeuttisten hoitojen kanssa tai yksinään ennaltaehkäisevästi ylläpitämään terveyttä.

Sopiiko Aqua Detox-hoito kaikille?

Aqua Detox-hoitoja ei suositella, jos:
- sinulla on sydämentahdistin tai epilepsia
- sinulle on tehty munuaisen tai muun elimen siirto
- käytät immuunijärjestelmää hidastavia lääkkeitä
- olet raskaana tai imetät
- mikäli sinulla on keinoelin
- epilepsiaa sairastaville
- mikäli sinulla on erittäin korkea verenpaine
- hoitovaiheessa oleva syöpä
- mikäli sinulla on metallia jaloissa
- alle 10-vuotiaille lapsille

Jos raskaana oleva nainen on saanut Aqua Detox-hoitoa, hänen ei kuitenkaan tarvitse olla huolestunut, mutta suosittelemme hänelle hoidon lopettamista.
Mikäli on pienintäkään epäilystä laitteen käytöstä, suosittelemme varmistusta omalta lääkäriltä.

HUOM! Aqua Detox-hoito käynnistää puhdistus– ja paranemisreaktion ja avaa ihon huokosia koko keholta. Tämä kiihdyttää aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden eritystä esim. virtsaan. Virtsaamisen tarve ja hikoilu saattavat lisääntyä hoidon vaikutuksen ajan. Hoidon jälkeen EI tulisi altistaa itsensä kemikaaleille, esim. hiusten värjäykselle tai permanentille samana päivänä. Aqua Detox-hoito on suositeltavaa kemiallisen altistuksen jälkeen poistamaan myrkyt kehosta mahdollisimman pian.

Hoito kestää noin 30 - 45 minuuttia.
MITÄ HOITO MAKSAA?

Yksi hoitokerta maksaa 30 €."Aqua Detox hoidon jälkeen jalat tuntuvat kevyiltä ja todella pehmeiltä, ja olo on muutenkin rento, mutta energinen"


Suositut tekstit