Kotikäyttöisten kuntoutumislaitteiden uusi sukupolvi Esittelyssä DENAS – nykyaikaisin laite,jolla huolehdit perheesi terveydestä mukavasti kotona.


Oletko koskaan unelmoinut jostain, joka saa olosi paremmaksi juuri silloin kun sitä tarvitset?
Oletko koskaan unelmoinut laitteesta, joka määrittää syyn ja mahdollisen taudin,joka saa sinut voimaan pahoin?
Oletko koskaan unelmoinut laitteesta, joka pystyy suorittamaan ensiapua sillä aikaa kun odotat ambulanssia?

Unelmasi ovat nyt totta!

DENAS on kehitetty palvelemaan armeijan tarpeita. Se on läpäissyt kaikki kliiniset menetelmät ja testit. Nyt tämä laite on täysin valmis markkinoitavaksi ja auttamaan ihmisiä ympäri maailman. Tosiaan, DENAS on kuin perheen oma lääkäri!

DENAS on juuri sinua varten jos:

·         Sinulla on kroonisia sairauksia
·         Haluat tietää, että sinä ja perheesi olette terveitä.
·         Satunnainen hätätilanne ilmaantuu ja lääkäriä ei ole saatavilla.
·         Sinulla tai muulla perheenjäsenellä on kuntoutus käynnissä.
Yksi DENAS:in hyvistä puolista on sen monipuolisuus..Tämä laite on tehokas sairauksien ehkäisyssä, kuin myös niiden hoitamisessa. Tämä laite olisi hyvä olla joka kodissa riippumatta perheenjäsenten iästä tai sukupuolesta.

Kuinka DENAS Toimii?


Keskushermostomme on yhdistetty sisäisiin kudoksiin ja elimiin. Jos nämä yhteydet ovat asianmukaisia ja vakaita riski sairastua neurologisiin vaivoihin on todella pieni. Valitettavasti suurimmalla osalla ihmisistä on ongelmia hermoston ja elinten vuorovaikutuksen kanssa. Kuvittele tietoverkko, jossa yhteydet eri päätteiden välillä olisivat todella heikot tai jopa  olemattomat. Sama tapahtuu vartaloissamme
DENAS lähettää sähköisiä impulsseja, jotka ovat todella lähellä niitä impulsseja joita hermostomme lähettää. Ihmisen keho tulkitsee DENAS:in lähettämät impulssit neurologisina,jolloin se käyttäytyy kuin impulssit olisivat hermoston lähettämiä. Tehostamalla kehon luonnollista palautumisprosessia DENAS auttaa kuntoutumaan nopeammin ja tehokkaammin.

Ei kemikaaleja. Ei Haitallista säteilyä. 100% Turvallinen

DENAS täysin turvallinen.On olemassa tiettyjä rajoitteita ihmisille,joilla on heikko vastustuskyky pienjännitteille tai kehonsisäinen sydämmentahdistin . Kuitenkin DENAS on todistetusti ollut tehokas myös tämänkaltaisille henkilöille. Heidän ei kuitenkaan tulisi käyttää laitetta ilman lääkärin tarkkoja ohjeita.


Miksi DENAS on valintani #1

·         Sisäänrakennettu biologinen palautealgoritmi parantaa DENAS:in tehokkuutta joka kerta kun käytät sitä.
·         DENAS sopii kaikille ikäryhmille ja missä vaiheessa sairautta tahansa
·         Minkäänlaista lääketietteellistä koulutusta ei tavitse omata DENAS:ia käytettäessä.Se on 100% valmis kotikäyttölaite.
·         DENAS on täysin turvallinen eikä suoranaisesti vaikuta kehoosi vaan jäljittelee tehostaa luonnollisia neurologisia prosesseja.
Unohda tuhlaavasi rahojasi tavallisiin diagnooseihin.
Unohda pelkääväsi ambulanssin mahdollista myöhästymistä.

DENAS auttaa sinua!


Kommentit

Suositut tekstit